Beoordelingen van Hanako Heiloo

Recente recensies van Hanako Heiloo

5 sterren na 168 reviews

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hanako levert super verse sushi. Alle sushi is even smaakvol. Je krijgt hoge kwaliteit voor een juiste prijs. Wij zijn al heel lang fan ! Bestellingen worden netjes geleverd en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was keurig op tijd, de warme gerechten waren nog goed warm, maar bovenal, het eten was heerlijk!! Voor herhaling vatbaar.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ever. Heel lekker en heel vers. Jammer dat jullie niet bezorgen in 1814

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd. prima eten. goede porties. top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It's finger lickin good. Een echte aanrader. Heerlijk weer gegeten. Sushi Zalm mix en erbij besteld Tori Kaaragi ( gefrituurde kip). Deze kip was lekker mals met een krokant jasje. Met een beetje soyasaus, wasabi en met de door Hanako eigen gemaakte komkommersaus, waren de maaltijden compleet.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en stond netjes klaar toen ik het kwam halen, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk alles weer prima verzorgd, zier er heerlijk uit, smaakt ook zo. Op prachtige schaaltjes geserveerd, kan zo op tafel! Alleen blijft het raar dat je voor een I-deal betaling € 0,25 moet betalen, nog nooit eerder hoeven te doen.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak, keurig op tijd, maar helaas ontbraken de bijbestelde stokjes, sojasaus en waswbi

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always happy, we love this sushi!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super zoals altijd!!! We hebben gesmuld! En super snel gezorgd! Top!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top dat de sake in glas zit nu, makkelijker op te warmen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi, snelle bezorging, vriendelijk geholpen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk, royaal (hoeveelheid vis, extra's als gember) en goed van prijs. Leuke attentie ivm moederdag! De lekkerste sushi tot nu toe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is van prima kwaliteit. Verschilt van andere sushirestaurants doordat er geen stokjes, soja, wasabi en/of gember bij geleverd wordt. Dat zou het net iets completer maken.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top product. Mooie variëteit in de boxen.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer heerlijk gegeten

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Best sushi in town. Wij rijden vanuit Alkmaar naar Heiloo om sushi hij Hanako te halen. Altijd goed, lekker en betrouwbaar in kwaliteit!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel lekker. Werd ook snel bezorgd! Helemaal blij ;)

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord; voortreffelijk! Wij hebben erg genoten, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk knapperig vers gevarieerd en veel

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede sushi, vers smaakvol en een aanrader

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, eten stond bij ophalen al op ons te wachten. Top!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer kennis gemaakt met Hanako. Het was voortreffelijk!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima,en lekker!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi is echt super lekker .!! Zeker voor herhaling vatbaar

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De Hanako Mix Box opgehaald en daarvan genoten. Zoals altijd, heerlijke kwaliteit en mooi opgemaakt.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanwege een jarige die ook nog eens naar een sporttraining moest konden we - na telefonisch contact - onze bestelling eerder ophalen. Vriendelijke en snelle service.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top 👌

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en bovengemiddeld qua smaak beleving

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geheel naar verwachting en keurig op tijd afgeleverd.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat zijn het toch heerlijke gerechten!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

alles was weer prima voor elkaar, het heeft heerlijk gesmaakt!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Een aanrader.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime portie, zag er prima uit!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!! Smaakte heel goed.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zalig!! Volg x weer!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Aanrader.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd..geweldigggg

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks drukte toch lekker vlot. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100 procent tevreden over bezorging en kwaliteit van de smakelijke sushi.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, aanrader!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eerdere probleempje met de levering Super opgelost! Wij zijn heel tevreden en voor sushi / Japans eten bestellen wij voortaan bij Hanako !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en de warme gerechten waren nog goed heet bij aankomst!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super. Wij komen niet uit de buurt en bestellen en eten als sushi lovers regelmatig sushi. Hanako is super. Alles smaakt vers en de kwaliteit is top!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Verfijnde smaken en een lekkere combinatie van warm en koud. Uiteraard hebben we het eten moeten afhalen. Ik kijk ernaar uit in het restaurant te kunnen eten. Het zal ongetwijfeld nóg lekkerder smaken!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd geleverd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Verzorgd ingepakt.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer gesmuld lekkere sushi en aardige mensen.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi box! en altijd mooi op tijd klaar.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 1824 uur. Verwachte bezorgtijd per mail ontvangen 1955 uur. Gebeld om 1945 uur 1 item was uitverkocht en keuze aangeboden voor alternatief. Gebeld om 2000 uur met de mededeling dat het nog 10 minuten zou duren. Bezorgtijd uiteindelijk om 2030 uur. Warme gerechte waren koud. Teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt ontzettend lekkere sushi! De vis was heerlijk vers en er is een goede variatie van smaken en texturen. Ook precies de juiste hoeveelheid saus! Bij andere restaurants die sushi met sauzen aanbieden, smeren ze gauw saus op elk stuk sushi. Bij Hanako is dit gelukkig niet zo. Ook zat er een klein doosje bonbons bij mijn bestelling (op Valentijnsdag), wat echt een super leuk gebaar is, en heel erg lekker :) Heel erg bedankt voor de altijd lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heeeeeerlijk gegeten 👌

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, echt goede sushi! Enorm van genoten! Aanrader!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten alleen de beefstukjes kunnen jullie beter een kleine portie doen was best veel vlees. Maar veder van de sushi heerlijk! Top!!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal prima en zag er mooi strak uit

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smaakvolle sushi. Normaal zijn wij royaal gebruiker van soyasaus en wasabi, maar deze sushi was zo verrukkelijk dat dat zonde was. Wel hadden we alle sushi stuk voor stuk uitgekozen. Ik weet niet of de kwaliteit hetzelfde was geweest als we een van de combinatieboxen hadden genomen. Onze keuze was wel erg prijzig zo.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi schotel! Aanrader. Elke keer weer.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Heerlijk vers en nu, in coronatijd met afhalen, wordt alles netjes verpakt zodat het vers en warm blijft. Vandaag weer afgehaald en zal het zeker niet de laatste keer zijn dat wij lekker gaan eten van of bij hanako. Bedankt 🙏

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit echt ronduit top! Vorige bestelling (via thuisbezorgd) liep niet volgens planning, en daar waar wij in teleurgesteld juist omdat wij echt van zijn van jullie goede restaurant en afhaal. Nu perfect op de hoogte gehouden en precies op aangegeven tijd aanwezig! Rense

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, ik bestel hier ook graag. Jammar genoeg zat er deze keer een haar tussen de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super vers ..mooi opgemaakt.. en erg lekker .. bestel bij Hanako beter zul je het niet vinden

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi’s en een perfecte en vriendelijke bezorging

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top! Nik op aan te merken was allemaal goed en lekker gemaakt echt een aanrader!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed. Warme items hadden wel qua temperatuur wat beter gekund. De groente garnituur bij bv de zalm oe lamsvlees was flauw van smaak. Cuisson van de lam en garnalen was top. Cuisson van de zalm was licht over cookekd. Voor ons de eerste keer bij jullie besteld en tot tevredenheid. Wellicht eens overwegen minder plastic te gaan gebruiken als verpakking maar gerecycled materiaal?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten: zalige poke bowl en altijd heeel erg lekker: gebakken banaan!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. Maar prijzig.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoooooo lekker!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi restaurant ! Verse producten , top kwaliteit en op tijd geleverd Hopelijk gaat het restaurant binnenkort weer open..

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst uitgeprobeerd na aanraden van mijn dochter. We hebben heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vooral vers!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zag er top uit.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en de teriyaky biefstukjes waren ook super mals. De bezorging was op tijd! Al met al een aanrader!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd super! Hele goede kwaliteit.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De Sushi is echt heel erg goed! Heerlijk gegeten. Het duurde wel wat lang, want het was druk, maar daar ben ik eigenlijk blij om, want steun de horeca!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en ontzettend lekker! Echt een aanrader! Veruit de beste sushi hier in de omgeving van Heiloo en Alkmaar!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze week weer top!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk goede kwaliteit en op de tijd geleverd zoals gevraagd. Top weer! Wij zijn vaste klant en dat zal nog lang zo blijven🙏🏽 😋 Kunnen niet wachten dat we weer eens in restaurant kunnen komen

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mail zei dat het 45 minuten zou voor mijn bestelling geleverd zou worden, dat was geen probleem. Met een kwartier was de bezorger er al! Geweldig!! En het eten was echt heerlijk. Vers gemaakt. Ik blijf bestellen bij Hanako

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk lekker gevarieerd en smaakvol sushi gegeten. We hebben er echt ongelooflijk van zitten smullen. Super snelle levering ook! Aanrader!!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en smakelijk, kortom aanrader!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en ook veel variatie, zelfs de kinderen hebben de sushi geprobeerd en waren aan het smullen

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker👍

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond precies op tijd en was weer heerlijk!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi😋Goede rijst en vers gemaakt. Een echte aanrader💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk, we hebben genoten.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel besteld, super kwaliteit👍Erg lekker

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de sushi. Prima verzorgd, en goed op temperatuur. Echt een aanrader!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fantastische sushi!!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was stipt op tijd en de bestelling was zalig. Een minpuntje: de kosten voor het betalen met je bankpas. Ik betaal al €2 bezorgkosten. Contant geld kan op dit moment natuurlijk niet, maar om dan ook te gaan rekenen voor het betalen met pin. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit, zeer goede service!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit eten. Op tijd en goed verzorgd. Heerlijk.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Supervers en smaakvol

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd en gewoon de beste sushi in de omgeving

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk genoten van de voortreffelijke Japanse kunsten van de Hanako master kok. Constante verse kwaliteit en verfijnde smaak. Voor mij is Hanako de eerste keus.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top !!!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lieve mensen en lekkere sushi!!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is hier super! Heel smaakvol en stjokvol. Goeie grote qua rolletjes ipv die mini dingen waar de hoofdprijs voor wordt gevraagd. Wij komen vanuit Alkmaar hier onze sushi halen. - > wij wonen tegen de Heiloo grens aan; het zou fijn zijn als jullie hier zouden bezorgen. Klein "min" puntje; hou na je bevestigingsmail je mail alsnog in de gaten. Wij haddeb voor afhalen 18:10 gekozen. Toen mijn man er was om het op te halen kreeg hij te horen dat de bestelling, door drukte, pas om 18:50. Ze hadden ons hier schijnbaar een update mail over gestuurd. Handiger zou zijn dat er gebeld zou worden als de tijd zo substantieel veranderd wordt. Toen mijn man het uiteindelijk om 1850 kwam ophalen werden excuses aangeboden en kreeg hij ook nog 2 biertjes mee. Kleine moeite maar het is het gebaar dat telt en deze werd erg gewaardeerd! Volgende keer, want we zullen blijven terug komen, zullen we onze mail deze site in de gaten blijven houden ;)

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekkere sushi! Ze beknibbelen niet op de hoeveelheid vis, wat ik zelfs bij grote sushi restaurants zie gebeuren. De ingrediënten zijn heerlijk vers, alles wat knapperig hoort te zijn is ook echt knapperig, en de rijst is ook precies goed!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Poke bowl!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi (we hadden Nigiri, Maki en Teppanyaki), goeie rijst ook! En: vanwege de kritieken over de lange bezorgtijd hebben we het afgehaald. Alles stond op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd en erg goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer goede kwaliteit. Echt top!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, mooi verzorgd, op tijd.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het beste Japanse restaurant van Noord Holland!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en hele goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd. Was lekker. Zat alleen geen saus bij de sushi

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

GE-WEL-DIGE Sushi! De beste van Alkmaar en omstreken

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gesmuld! Heerlijke sushi en de kip hebben wij nergens zo lekker gegeten. Alleen waren de Edamme boontjes vergeten (geen groenten vandaag dus)

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij Hanako, wat een zalige sushi, vers en verrassende smaken. Ook de bezorging was helemaal top!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer voortreffelijk gegeten! Bedankt hanako

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo doorgaan. Ook een vriendelijke bezorger met oog voor detail!!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snel gebracht.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, netjes verpakt en aangeleverd. Exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond precies op tijd klaar en het was héérlijk! Thanks Andrew!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal toppie. Bedankt voor de heerlijke maaltijd!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verzorgd! Echt een aanrader.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle bezorging!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd heerlijk en vers! Goede service en dienstverlening.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier sushi besteld en zeker niet de laatste keer! Wat was het heerlijk. Zelfs de gyoza (die ik elders niet zo goed vond) heeft de route naar ons huis overleefd en smaakte enorm lekker! Arigato gozaimasu :-)

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Al geruime tijd is Hanako ons favo sushi restaurant. Corona heeft ons nu al twee maanden weerhouden te genieten van de vers en live bereide tongstrelende sushi creaties in het restaurant. Gelukkig biedt afhalen een uitkomst voor nu. Straks, na corona, snel weer een tafel bestellen! PS: de Chef Special is elke keer weer een culinair kunstwerk!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten. Het enige wat ik misde was een flesje soyasaus.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker, hoge kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en duidelijk doorgekregen hoe laat we de bestelling konden verwachten :-).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd bezorgd!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! De sushi was vers en genoeg keuze ook voor niet sushi liefhebbers!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben wederom heerlijk gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi gegeten! Ik was al een tijdje op zoek naar een goede sushi en die heb ik nu gevonden!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, echt top!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, maar ik miste gember en wasabi

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De vegetarische box smaakte heerlijk!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! De sauzen die zij gebruiken voor de sushi is uniek. Echt heel lekker. Verder ook erg vriendelijk personeel.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima sushi goede /snelle service!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Heerlijke verse sushi. En op tijd geleverd

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi besteld, echt een top restaurant als je van Japans eten houdt. Ook de thuisbezorging was keurig en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de sushi en precies op tijd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit! Lekker eten, altijd keurige tijd indicatie wanneer bestelling gereed is

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en uitstekende service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.